Afla cand au faimoasele pastile de slabit cel mai bun efect

Posted on at

pastile de slabitSintagma „pastile de slabit” este foarte cunoscuta celor care se confrunta cu probleme de greutate si care incearca din rasputeri sa scape de kilogramele in plus care le-au distrus viata.

Foarte multe persoane au insa impresia ca aceste pastile de slabit ii pot ajuta sa scape in intregime de kilogramele in plus, si ca orice alt efort in acest sens este fara rost. Adevarul este insa altul. Anumite studii realizate in cadrul Universitatii din Liverpool arata ca aceste pastile de slabit au cele mai bune efecte atunci cand sunt combinate cu un program de exercitii fizice si cu un meniu echilibrat, pus la punct in functie de starea de sanatate si gradul afectiunii persoanelor in cauza.

Pastile de slabit sau program de exercitii? Incearca-le pe ambele!

Rezultatele anumitor oameni de stiinta cunoscuti au aratat faptul ca persoanele obeze care nu vor sa renunte la relatia lor nesanatoasa cu mancarea, si care se bazeaza doar pe folosirea unor pastile de slabit pentru a scapa de kilogramele in plus nu pot sa isi mentina forma fizica dorita, revenind intotdeuna la silueta lor obisnuita.

Aceste studii simbolizeaza realitatea care, din pacate, contrazice toate sfaturile medicilor si a celor care se ocupa de producerea acestor pastile de slabit, a diverselor cure de slabire, a regimurilor de slabit si a tuturor metodelor de inlaturarea a kilogramelor in plus existente in zilele noastre.

Asadar, daca vrei cu adevarat sa slabesti, aceste pastile de slabit nu te pot ajuta in modul in care iti imaginezi. Pentru ca aceste pastile de slabit sa dea randamentul asteptat, va trebui sa te supui si tu unor sacrificii care sunt absolut necesare. Va trebui sa renunti la mancarurile tale preferate, daca nu cumva acestea se potrivesc sfaturilor doctorilor, va trebui sa urmezi un program de exercitii regulat, si va trebui sa-ti schimbi din temelie stilul de viata. Niste simple pastile de slabit nu pot face asta pentru tine.

Cand pot incepe sa folosesc pastile de slabit?

Daca vrei cu tot dinadinsul sa folosesti aceasta metoda pentru a scapa de kilogramele in plus, atunci consulta-te cu medicul tau, si incearca sa discuti cu acesta despre toate riscurile pe care le prezinta aceste pastile de slabit si despre toate masurile pe care va trebui sa le iei inaintea folosirii lor. Alege aceste pastile de slabit numai atunci cand esti sigur ca ti se potrivesc, si numai atunci cand stii ca vei putea urma toate instructiunile date de medicul tau.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.